e bezienswaardigheden in Baden-Württemberg zijn talrijk. Het mondaine kuuroord Baden-Baden is wereldberoemd om zijn warme bronnen en natuurlijk wil het beroemde casino dat u gaat gokken. Uw chalet in Baden-Württemberg is overigens helemaal geen gok. Het is de hoofdprijs! 

Fraai Freiburg 

Freiburg wordt beschouwd als de hoofdstad van het Zwarte-Woud. Populair is het in 1520 gebouwde Kaufhaus wat vroeger diende als ontmoetingsplaats voor handelaren. Uw vakantiehuis in BadenWürttemberg is de ontmoetingsplaats voor uw gezin! 

Oevers Bodensee 

Het Bodenmeer of de Bodensee ligt op de grens van Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het meer is zeer populair bij beoefenaars van watersporten en langs de betoverende oevers van de Bodensee liggen talloze bezienswaardigheden. 

Heidelberg aan Neckar 

Heidelberg ligt grotendeels aan de westelijke oever van de Neckar. Natuurlijk fotografeert u de Alte Brücke, de oude Romeinse brug over de rivier de Neckar en gebouwd tussen 1786 en 1788 door Mathias Maier. 

Uw vakantiehuis in Baden-Württemberg 

De bronnen van de Donau en de Neckar liggen ook in het Zwarte-Woud en presenteren zich in dit sprookjeslandschap. Tip! Vergeet uw verrekijker niet bij de beklimming van een van de toppen! Misschien ligt in de verte wel uw vakantiehuis. 

Baden-Württemberg en koele kloosters 

Het middelgebergte Schwäbische Alb kent veel stoere kastelen en koele kloosters en strekt zich uit over een lengte van 220 kilometer. Na afloop van een bezoek eet u Schwarzwälder Kirschtorte op het terras van uw comfortabele vakantiewoning in Baden-Württemberg. 

Monniken uit de Elzas 

Een van de best bewaard gebleven middeleeuwse abdijen ten noorden van de Alpen ligt in 

Maulbronn in het midden van de streek Stromberg. De plaats werd gesticht in 1147 door monniken uit de Elzas. De Abdij ligt iets ten oosten van deze plaats. 

Laat een reactie achter