Omdat de Allgäu ver van zee ligt, is de negatieve invloed van de zee weg te schrappen. De gemiddelde maximumtemperatuur in juli is 23°C. Temperaturen van 35 graden of hoger komen in dit deel van Duitsland niet voor. Er is écht nagedacht over de ligging van uw vakantiehuis.

Allgäu in de winter

Te hoge temperaturen zijn niet prettig voor de actieve wandelaar en dat zou jammer zijn, want de natuur van de Allgäu nodigt juist uit om ontdekt te worden en dat kan alleen als de temperaturen lekker zijn. In de winter kan het er flink sneeuwen waardoor de Allgäu een ideaal wintersportgebied is.

Vakantiehuis met terras

Het weer en klimaat in de Allgäu zorgt voor een heerlijke vakantie. Dit gezonde klimaat is ideaal voor de buitensporter en de liefhebber van mooi weer die na afloop van de activiteiten graag wat drinkt op het terras van zijn fraaie vakantiehuis in de Allgäu.

Laat een reactie achter