Het klimaat van Antwerpen lijkt veel op dat van ons omdat de flamboyante plaats net over de grens ligt en de klimatologische omstandigheden vrijwel gelijk zijn. Uw gezellige vakantiehuis in Antwerpen heeft altijd een gezellig terras voor warmere dagen.

Ligging aan de Schelde

Door de ligging aan de Schelde gebeurt het soms dat bewolking en regen door de rivier worden tegengehouden en het in de stad zonniger is dan in het noorden. Het klimaat vertoont meer uitersten in het voor- en najaar. Voor activiteiten in de buurt van uw vakantiewoning in Antwerpen is de temperatuur meestal prima.

Voorjaar en zomer

De meeste bezoekers vinden de stad in het voorjaar en de zomer op haar mooist en juist dan is het vaak bijzonder aangenaam om te wandelen in de stad. Meer hebt u eigenlijk niet nodig om volop te kunnen genieten van Antwerpen. In de zomer kunt u tot in de late uurtjes genieten van de zon op het terras in Antwerpen.

Laat een reactie achter