Baden-Württemberg heeft een heerlijk klimaat met overwegend goede temperaturen. Het gematigd zeeklimaat van Baden-Württemberg zorgt soms voor wat neerslag, maar dat duurt gelukkig maar even. Uw vakantiehuisje in Baden-Württemberg ligt in een overwegend zonnige regio waar een paraplu zelden nodig is. 

Heerlijk klimaat 

De winters zijn vaak zacht en de zomers zijn heerlijk om lekker te wandelen in de geurende naaldwouden van het Zwarte-Woud. De regenval is hier redelijk laag door de thermiek die in de hoger gelegen plekken aanwezig is. Baden-Württemberg nodigt u graag uit om te genieten van de prima temperaturen. 

Sprookjes zijn echt 

Het weer in Baden-Württemberg is meer dan geschikt voor de actieve levensgenieter en liefhebbers van Schwarzwälder Kirschtorte! Het aantal buitenactiviteiten is onovertroffen en uw mooie vakantiehuis in Baden-Württemberg heeft een ruim terras om te genieten van de zon. De sprookjes van de gebroeders Grimm komen tot leven in Baden-Württemberg. 

Laat een reactie achter