Noord- en Midden-Duitsland kennen zachte zomers en frisse winters. In het zuiden en in de bergketens zoals de Harz, de Eifel, Sauerland zijn de zomers veel warmer. De hoge bergen van de Duitse Alpen zijn soms met sneeuw bedekt. Vanuit uw gezellige vakantiehuisje in Duitsland kunt u de witte toppen vaak zien. Temperatuur Beieren

Vanaf mei tot en met september ligt de gemiddelde temperatuur in Beieren rond de 23 graden, maar ook in de Eifel ligt de gemiddelde temperatuur in de zomermaanden op hetzelfde niveau en dat is een prima temperatuur voor activiteiten in de buurt van uw vakantiewoning.

Duitsland zorgt voor zon

In het vroege voorjaar laat de zon zich al vaak zien in Duitsland en de zomermaanden zorgen voor gemiddeld 8 tot 9 zonuren per dag. Meer hebt u eigenlijk niet nodig om te genieten van dit gastvrije land. Uw vakantiehuis in Duitsland heeft vanzelfsprekend een heerlijk terras met fraai uitzicht!

Laat een reactie achter