Het gematigd zeeklimaat zorgt soms voor wat neerslag. Door de luchtstromen en de bergen die hierin opwarmen en afkoelen kan het af en toe flink onweren, maar dat alles duurt gelukkig maar even. Uw vakantiehuis in de Eifel ligt in een overwegend zonnige regio met aangename temperaturen. 

Genieten van klimaat 

De Eifel nodigt u uit om veel buitenactiviteiten te beoefenen en te genieten van het aangename klimaat. In de Eifel valt gemiddeld door het gehele jaar niet veel regen. Deze streek in West-Duitsland kent in de zomer gemiddeld 7 zonuren per dag. 

Vakantiehuisje in de Eifel 

Dit klimaat past bij de actieve recreant en de liefhebber van cultuur. Het weer in de Eifel is zeer geschikt voor een actieve vakantie in de bergen en een regenjack heeft u meestal niet nodig. Uw fraaie vakantiehuisje in de Eifel heeft een ruim terras met zitje om heerlijk te genieten van de zon.

Laat een reactie achter