De Dolomieten is een vakantieparadijs. Het is een bergketen in Noord Italië met prachtige vakantiehuizen. Een vakantiehuisje huren in de Dolomieten kan zowel ’s winters als ’s zomers. Het gehele jaar door wordt een bezoekje aan de Dolomieten beloond met prachtige vergezichten. De natuurlandschappen van deze bergketen zijn ieder seizoen adembenemend.  

VAKANTIEHUIZEN DOLOMIETEN 

Uw agriturismo, fattoria of vakantiehuis in de Dolomieten is voorzien van alle luxe die u nodig heeft. U wordt vrolijk als u ’s ochtends uit het ruim kijkt en geniet van het prachtige decor van hoge bergtoppen en groene heuvels. De Dolomieten hebben veel te bieden; sportieve activiteiten, sprookjesachtige vergezichten en een rijke fauna en flora. Uw vakantiehuis ligt er midden in. 

Geschiedenis van de Dolomieten 

De Dolomieten kennen een rijke geschiedenis. Al 8.000 jaar voor Christus werd deze omgeving bewoond door nomaden. Ongeveer 15 jaar voor Christus leefden de Romeinen in dit gebied. Tijdens de eerste wereldoorlog kende de regio een roerige tijd toen de Oostenrijkers tegenover de Italianen stonden. De sporen die de bommen en mijnen hebben achtergelaten zijn nog steeds zichtbaar. 

Huisdiervriendelijk 

U wilt op vakantie naar de Dolomieten met de hond? De meeste vakantiehuizen in de Dolomieten zijn huisdiervriendelijk. U kunt uw viervoeter dus met een gerust hart meenemen. Uw hond zal zich geen seconde vervelen in dit natuurparadijs. 

Vrijstaand of met zwembad 

In de Dolomieten vindt u altijd wel een vakantiewoning, borgo of vakantievilla die aan uw wensen voldoet. De Dolomieten hebben vakantiewoningen, landhuizen en vakantiehuizen met zwembad, vrijstaande of midden in de natuur. 

Laat een reactie achter